sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Kevään sukkia ja säärystimiä

Tennarisukat on tikutettu Novitan vuoden 2011 sukkalehden innoittamina. Ohjeen on laatinut Sweet things -blogin pitäjä. Sukat on tehty Nallesta ja Nalle Colorista 2,5 mm:n puikoilla. Silmukoita on näissä 22 numeron sukissa 44 kpl. Lisäapuja koon suhteen olen katsonut Novitan taulukosta Nalle-langan sukille. Alkuperäisohjeen virkatun koristemerkin jätin kokonaan pois.


Säärystin on tehty 165-senttiselle naiselle. Se on kudottu nelosen puikoilla Seitsemästä veljeksestä. Silmukoita on 56 kpl. Langanmenekki 140 g. 

Minulla ei ole kokemusta ohjeiden kirjoittamisesta ylös muuten kuin omaan käyttöön, ja aika harvoin luenkaan ohjeita. Räpöstä säärystimen ohjeen tähän nyt miten kuten siltä varalta, että joku on siitä kiinnostunut :)

Ohje: Luo mustalla  56 silmukkaa ja neulo ensimmäinen kerros oikein jakaen silmukat samalla neljälle puikolle. Neulo mustalla 14 kerrosta joustinta (2 oikein 2 nurin). *Neulo pinkillä 7 kerrosta oikein. Neulo mustalla 1 krs oikein ja 6 krs:ta joustinta. Neulo pinkillä 7 krs:ta oikein.  Neulo mustalla 1 krs oikein ja 14 krs:ta joustinta. * Toista * - * 2 kertaa. Päättele.
Säärystin omalla ohjeella

Ei kommentteja: